Listopad
25
Festiwal Hair Fair

Kofeina

Aktywny składnik pochodzenia roślinnego obecny w wielu kosmetykach do pielęgnacji skóry. Wykazuje się znakomitymi właściwościami zwalczania cellulitu i redukcji tkanki tłuszczowej. Sprzyja usuwaniu zebranych w tkankach toksyn oraz reguluje krążenie krwi. Nadaje skórze zdrowy kolor, delikatnie odmładzając ją. Redukuje cienie pod oczami i zwiększa napiętość skóry. W kosmetykach do włosów pełni funkcję składnika ograniczającego proces łysienia i pobudza wzrost włosów. Wykazuje się także możliwością pochłaniania promieni UVVB. 


Mojsalon.eu wszystkie prawa zastrzeżone dla wydawcy 2014-2017. Regulamin serwisu.